Wordpress Website laten maken?

Positionering

Elk bedrijf is anders dus we luisteren graag eerst naar je verhaal. Waarom bestaat je bedrijf, wat is het wat je aanbiedt en hoe doe je wat je doet? Voor wie ben je er en welke plek neem je in ten opzichte van concurrenten? Met andere woorden wat is je onderscheidende waarde in de markt? Al deze vragen gaan over je positionering. Een belangrijk vertrekpunt bij de realisatie van een nieuwe of vernieuwde website.

Online strategie

Als we alle benodigde input boven tafel hebben, kunnen we starten met het opstellen van een online strategie. Welke online doelgroep moet zich aangesproken voelen? Wat wil je dat ze op de website komen doen? Op welke manier loods je ze door je site heen? De customer journey moet bijdragen aan de conversiedoelstellingen.

Webdesign

Als we weten we wat jouw bedrijf uniek maakt en de online strategie hebben bepaald, starten we met het webdesign. We maken het ontwerp eerst visueel en als we zeker weten dat we de juiste koers te pakken hebben volgt de technische realisatie, testfase en livegang.

Wat kost het om een website te laten maken?

Een website maken blijft maatwerk. Geen website is hetzelfde, de ene website bestaat uit 2 pagina’s en de andere uit wel 30 pagina’s vol met producten en complete betalingssystemen. Hieronder vind je een ruwe prijsindicatie. Wij zijn flexibel en willen de website precies aan jouw wensen laten voldoen en maken altijd geheel vrijblijvend een offerte.

Basic website

€199,-

ex btw

Aanvraag hosting

Aanvraag domeinnaam

Homepagina

Contactpagina

Bedrijfspagina

Content pagina

Foto’s

Standaard website

€299,-

ex btw

Basic website pakket

Google analytics

SEO (Search engine optimization)

4 extra pagina’s

 

 

Webshop

Vanaf €699,-

ex btw

Standaard website pakket

Woocommerce

Betaalkoppeling

 

 

 

Contact

Dinant van der Steen

06 811 43 718

ironwebnl@gmail.com

Ironweb

Rochus Meeuwiszoonweg 128

3231 CM Brielle

Instagram

Afspraak maken?

Geef even een belletje of een mailtje en we zoeken een geschikte datum en locatie.